Eskişehirspor son mücadelesini verecek

Eskişehirspor son mücadelesini verecek
Büyük hedeflerle başladığı Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopan Eskişehirspor, hafta sonu evinde oynayacağı Çilimli Belediyespor karşılaşması ile taraftarı önünde bu sezonki son maçına çıkacak.

Son yıllardaki kötü sonuçların ardından üst üste liglere veda eden ve en son Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen Eskişehirspor tarihinde ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Lig'de de başarılı olamadı. Daha önceki yıllarda evinde taraftar avantajını çok iyi kullanana siyah-kırmızılı ekip bu sezon aynı başarıyı gösteremedi. İç sahada 12 maçı çıkan Şimşekler 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, 26 puan toplayıp 10 puan kaybetti.

2 MAĞLUBİYET 2 BERABERLİK

Şimşekler taraftarı önünde 10 puan kaybederek fırsatı iyi değerlendiremedi. Geredespor ve Polatlı Belediye karşılaşmalarından taraftarları önünde mağlup olarak 6 puan kaybetti. Eskişehirspor, Ankara TKİ ve KDZ. Ereğli Belediye karşılaşmalarından ise beraberlikle ayrılarak 4 puan da kaybedip 2 puan aldı.

YİNE YÜZÜMÜZ GÜLMEDİ

Bu sezon deplasmanda 12 maça çıkan Eskişehirspor 7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. 23 puan toplayıp 13 puan kaybeden Es-Es’in yüzü yine gülmedi. Gerek evinde gerekse deplasman maçlarında kaybedilen puanlar Es-Es’i zirve yarışından da erken kopardı.

SON MAÇ ÇİLİMLİ İLE

Şimşekler 2023-2024 sezonunda taraftarları önünde bu hafta son kez sahaya çıkacak. Es-Es Çilimli Belediye takımını konuk edecek. 5 Mayıs 2024 Pazar günü Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Şimşekler maçı kazanıp taraftarına 3 puanla veda etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.