“Karşıyaka’dan bir alacağımız vardı onu aldık”

“Karşıyaka’dan bir alacağımız vardı onu aldık”
Anadolu Üniversitesi’nde Başkan Galip Özsarı, “Eskişehir’imize heyecan yaşattığımız için mutluyuz. Bu zorlu deplasmanda, bu zorlu atmosferde galip gelebilmek kıymetli. Çok mutluyuz. Karşıyaka’dan bir alacağımız vardı onu aldık. Hedefimiz 2. Lig” dedi.

Anadolu Üniversitesi’nde Başkan Galip Özsarı Karşıyaka galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Müsabaka öncesi medya mensuplarına ‘Rahat olun biz buradan galibiyetle çıkacağız’ diyen Özsarı, bu açıklamasının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“Biz takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Başarmak için önce inanmak gerekiyor. Bizim düsturumuz o şekilde. Önce inanacağız, sonra çalışacağız, sonra da başaracağız. İnşallah bundan sonraki turları da geçeceğiz.

2. LİG'E ÇIKMAK İSTİYORUZ

Eskişehir’imize heyecan yaşattığımız için mutluyuz. Bu zorlu deplasmanda, bu zorlu atmosferde galip gelebilmek kıymetli. Çok mutluyuz. Bu sahadan alacağımız puan vardı. Lig maçında 90+8’de penaltı golüyle 1-0 mağlup olmuştuk. O alacağımızı aldık. İnşallah diğer turları da geçip 2. Lige çıkmak istiyoruz. Pazartesi günkü 2. Tur ilk maçımıza bütün Eskişehirspor taraftarını, bütün Eskişehirli futbolseverleri davet ediyoruz. Atatürk Stadyumu'nda oynamak için başvurumuzu yaptık. Orada oynamak istiyoruz. İnşallah o stadyumda oynayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.