Ligde şampiyonluk havası var

Ligde şampiyonluk havası var
Haftaya lider giren Çiftelerspor’u 3-2 yenen 2 Eylül Spor Kulübü son hafta öncesi rakibinin 1 puan önüne geçerek koltuğu devraldı.

Süper Amatör Küme Play-Off’ta 6.hafta da geride kaldı. 4 maçın 3’ü berabere biterken, fileler 17 kez havalandı.

Haftanın maçında yenilgisiz lider Çiftelerspor’a ilk mağlubiyetini tattıran 2 Eylül Spor Play-Off’ta zirvenin yeni sahibi oldu.

Şampiyon ekibin doğrudan Bölgesel Amatör Lige yükseleceği Play-Off’ta tüm takımların son bir 90 dakikası kaldı. Şampiyonluk yolunda final gibi maçta Çiftelerspor’u yenerek son haftaya lider giren 2 Eylül Spor Kulübünde bayram havası yaşanıyor.

1 haftalık aranın ardından zirvedeki yerini tekrardan alan ekip Bölgesel Amatör Lige bir adım daha yaklaştı. Ligde son haftaya girilirken avantajı cebine koyan 2 Eylül Spor Kulübü şampiyonluk meşalesini yaktı. Çiftelerspor karşısında gösterdiği performans ile alkışları alan 2 Eylül Spor ligin son maçında ise Sümer Alpagut ile karşılaşacak. Bu maçı kazanması durumunda Süper Amatör Küme şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lige yükselecek. Rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek Çifteler ise Sivrihisar önünde 3 puan mücadelesi verecek.

6. HAFTA SONUÇLARI

Beylikovaspor:1-Sivrihisarspor:1

Sümer Alpagut:4-Sağlıkspor:4

Çiftelerspor:2-2 Eylülspor:3

Kırka Boraks:1-Osmangazi Üniv.:1

7. HAFTA MAÇLARI

2 Eylül –Sümer Alpagut

Sivrihisar –Çifteler

ESOGÜ –Beylikova

Sağlık Kırka- Boraks

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.