Mihalıççık Belediyespor ekibi büyük bir başarıya imza attı

Mihalıççık Belediyespor ekibi büyük bir başarıya imza attı
Mihalıççık Belediyesi Hentbol Spor Kulübü, son 2 yılda önemli bir başarı hikayesine imza attı. İlçe ekibi üst üste yaşadığı 2 şampiyonlukla Süper Lig’e kadar yükseldi.

Mihalıççık Belediyesi Hentbol Spor Kulübü, son 2 yıl içerisinde önemli başarılar elde ederek Eskişehir Hentboluna önemli katkılar sağladı. Geçtiğimiz sezon 2. Lig’den 1. Lig’e namağlup şekilde şampiyon olarak çıkan Siyah Kırmızılı ekibimiz, bu sezon da 1. Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyerek gelecek yıl Süper Lig’de mücadele etme hakkını elde etti.

HEDEF SÜPER LİGDE KALICI OLMAK

Önümüzdeki sezon planlaması hakkında bilgi veren Sportif Direktör Osman Özoğlu, ilk etapta hedeflerinin Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu dile getirdi. Özoğlu, “Son 2 yılda önemli başarılara imza attık. Amacımız Süper Lig’de önce kalıcı olmak. Bu doğrultuda Baş Antrenörümüz Murat Mızrakçı ile yolumuza devam edeceğiz. Yine Eskişehirli oyunculardan kurulu kadromuzu büyük ölçüde koruyup, yapacağımız 4-5 takviyeyle Süper Lig’de ses getirmeye çalışacağız. Ayrıca Final-Four maçlarında Ankara’ya gelerek başarımıza ortak olan Mihalıççık Kaymakamımız Ozan Bozçalı'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.