Maddi sıkıntılar nedeniyle 2 Eylülspor’da Başkan Aykan Bayrak ve yönetimi seçim kararı aldı. Yeni sezon öncesinde gerekli maddi kaynak ve desteği sağlayamayınca olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan ve görevi bırakacak olan Bayrak ve ekibi yeni yönetimi bekleyecek. Daha önce genel kurul kararı alan 2 Eylülspor’da ikinci toplantı ise 27 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

3 maçta 34 gol atıldı
3 maçta 34 gol atıldı
İçeriği Görüntüle

TARİH BELİRLENDİ

Eskişehir Demirspor da olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. Başkan Mehmet Ali Hünerlier ve yönetimi, ilk oturumun 8 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00'te kulüp lokalinde yapılacağını açıkladı. Çoğunluk sağlanamaması halinde, genel kurulun ikinci oturumu 15 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00'te yine kulüp lokalinde gerçekleştirilecek.

MERAK EDİLİYOR

Profesyonelliğe Geçiş Ligi'nde mücadele edecek 2 Eylül Spor Kulübü ile Eskişehir Demirspor'da gözler genel kurullara çevrilmiş durumda. Her iki kulüpte de yeni yönetimlerin belirlenmesiyle birlikte yeni sezon planlamasına başlanacak.

Kaynak: Spor Servisi