Kütahya'da o proje tanıtıldı

Kütahya'da o proje tanıtıldı
Kütahya Linyit Orta Okulu ve Merkez Kız İmam Hatip Lisesinde öğrenci ve öğretmenlere İHH İnsani Yardım Vakfının “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi tanıtıldı.

“Her Sınıfın Bir Yetimi Var” projesi çerçevesinde İHH Genel Başkan yardımcısı Reşat Başer, İHH Kütahya İl Başkanı Mustafa Yenipazar, Yetim Birimi Başkanı Serhan Dayanç ile birlikte Linyit Orta Okulu ve Merkez Kız İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya gelerek “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi hakkında bilgi verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan programa Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Fatih Köse ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyigit’te katıldı.

“İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi”

Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim Bir Sen ve İHH’nın proje ortağı olduğu “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi çocukları küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever ve erdemli insanlar olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Bu proje, savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık, kaza ve benzeri sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne babasını kaybetmiş olan çocukların eğitim, sağlık, gıda, giyecek ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflemektedir. Proje ülkemizdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, özel okul ve Kur’an kurslarındaki öğrencilerin gönüllü katkılarıyla gerçekleşmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.