Yunus Emre Çarşısı esnafı sezonu hareketli geçirecek

Yunus Emre Çarşısı esnafı sezonu hareketli geçirecek
Yunus Emre Halk Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fevzi Beysel, çarşıda yaz sezonun hareketli geçmesini beklediklerini belirtti.

Yunus Emre Halk Çarşısı Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı ve Yunus Emre Halk çarşısı esnafı Fevzi Beysel, yaklaşan Anneler Günü özelinde çarşının durumunu değerlendirerek yaz sezonunun hızlı bir şekilde geçeceğini söyledi.

ESNAF ANNELER GÜNÜNE HAZIRLANIYOR

Beysel, “Anneler gününde son yıllarda daha büyük hediyeler alınmak isteniyor; cep telefonu, tencere seti, küçük ev aletleri gibi daha maddi yönü ağır basan hediyelere yönelim var. Bir ayakkabı-terlik alayım diyenler az daha çok elektroniğe dönüler ama illaki ufak da olsa hareketlilik oluyor. Biz de çarşı esnafı olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ayakkabıcılar daha anne işi ortopedik ayakkabılar getiriyor, kadın giyimciler etek-bluz getiriyor” dedi.

“SEZON ARTIK HIZLI GİDER”

Anneler Günü’nün yanı sıra çarşıda okulların dönem sonu balolarından kaynaklı bir hareketlilik olduğunu söyleyen Beysel, “Bir bayram geçirdik, bayram sonrası işler iyice durmadı, sezon yeni başlıyor. Şu anda Anneler Günü hariç, okullarda balolar var insanlar ona hazırlanıyor. O yüzden piyasada balo hareketliliği de var. Şu anda abiye elbiseler, açık ayakkabılar satılıyor. Sonrasında yeniden bir bayram, düğünler var. Ardından gurbetçiler gelecek. Yani sezon bundan sonra hızlı gider” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.