Amatör spor haftası ekinlikler ile başladı: Önce pilates
Amatör spor haftası ekinlikler ile başladı: Önce pilates
İçeriği Görüntüle

Eskişehirspor U19 Takımı, Sarıyer’i 2-0 mağlup ederken ortaya koyduğu futbol ve mücadeleyle dikkat çekti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan U19 Takımı Antrenörü Yiğit Cumalı, eksiklere rağmen takımın oyundan kopmadığını belirterek oyuncularını kutladı.

Cumalı, “Birçok eksiğimize rağmen kimsenin kimseyi aratmadığı, sürekli oyuna hakim olduğumuz, istek ve coşkunun üst düzeyde olduğu bir futbol oynadık. Attığımızdan çok daha fazlasını kaçırdık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı bir skorla kazanabilirdik” dedi.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getiren Cumalı, “Gösterdikleri mücadele ve oynadıkları güzel futbol nedeniyle tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Servisi