Çalışmalar nedeniyle bazı bölgelerde gün içerisinde elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, bölgeye göre 09.00 ile 17.00 saatleri arasında uygulanacak.
Sivrihisar’da 17.00’ye kadar elektrik kesintisi
Sivrihisar ilçesinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.
Kesintiden Gerenli bölgesi etkilenecek.
Mahmudiye’de elektrik kesintisi
Mahmudiye ilçesinde planlı bakım çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışma nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden Akyurt bölgesi etkilenecek.
Mihalıççık’ta 17.00’ye kadar elektrik kesintisi
Mihalıççık ilçesinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.
Kesintiden Yalımkaya bölgesi etkilenecek.
Han’da yatırım çalışması yapılacak
Han ilçesinde yatırım işleri kapsamında çalışma gerçekleştirilecek. Çalışma nedeniyle 10.15-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden Akhisar, Gökçeyayla, Hacılar, Hüsrevpaşa ve Peçene bölgeleri etkilenecek.
Hüsrevpaşa bölgesinde 3201., 3202., Afyon, Atatürk, Aydın, Bağdat, Baras, Başara_1, Cumhuriyet, Davut, Emirdağ, İstiklal, Kaldırım, Karanfil, Kayalı, Kepir, Manastır, Şafak, Yıldız Tepe ve Yumaklıca; Hacılar bölgesinde ise 2601, 2602, Ağlarca_1, Atatürk, Bağdat, Çeltik, Çifteler, Cincir, Kaldırım, Kuzveran, Lale, Sütlü, Taşlıbayır ve Yıldız Tepe noktaları kesintiden etkilenecek.
Seyitgazi’de yol çalışması nedeniyle kesinti
Seyitgazi ilçesinde Karayolları yol çalışması kapsamında elektrik direğinin deplase edilmesi için çalışma yapılacak.
Çalışma nedeniyle 12.45-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden Çatören ve Köyalti bölgeleri etkilenecek.
OEDAŞ’ın duyurusuna göre bugün (26 Eylül’de) Eskişehir’deki elektrik kesintilerinin nedeni planlı bakım, yatırım ve yol çalışmaları olarak açıklandı.




