Eskişehir’de ruhsatlı silah sahipleri dikkat: Emniyet’ten önemli uyarı
Eskişehir’de ruhsatlı silah sahipleri dikkat: Emniyet’ten önemli uyarı
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’de gece saatlerinde gerçekleşen olayda, bir berber dükkanının kilitleri kırılarak kundaklanmaya çalışıldı.

Edinilen bilgilere göre, olay Tepebaşı ilçesindeki Esentepe Mahallesi Yeşil Meydan Caddesi üzerinde bulunan bir berber dükkanında meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine gelen şüpheli ya da şüpheliler, dükkanın kapısındaki asma kilidi demir kesme makasıyla keserek içeri girmeye çalıştı. Kapı ve cam çerçevelerini ateşe vererek kundaklama girişiminde bulundular.

Durumu sabah geldiğinde fark etti

Sabah saatlerinde dükkanını açmak için gelen berber, kapı kilitlerinin kesildiğini ve çerçevelerde yanık izleri olduğunu görünce hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

Eskişehir’de Berber Dükkanının Kilidini Kırdılar, Ardından Bunu Yaptılar Istikbalgazetesi-1

Ekipler olay yerinde inceleme yaptı

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kundaklama girişiminde bulunulan dükkan ve çevresinde detaylı bir olay yeri inceleme çalışması gerçekleştirdi. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerinin tespit edilmesi ve yakalanması için geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA