TFF 3. Lig 4. Grup'ta zirve yarışını bırakmayan Eskişehirspor Didim deplasmanında Sökespor’a konuk olacak. Didim Atatürk stadyumundaki karşılaşma 14 Mart 2026 günü (yarın) saat 15.30’da başlayacak. Maçı Kayseri Bölgesi Klasman hakemi Ramazan Haymana yönetecek.

Eskişehirspor Sökespor Deplasmanına 3 Eksikle Çıkacak1

Es-Es taraftarı Didim’de takımı yalnız bırakmayacak.

Rekor maçına çıkacak olan Eskişehirspor’da takımı destekleyecek olan taraftara 89 kişilik yer ayrıldı. Es-Es taraftarı kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurup, takıma tam destek verecek. Taraftar maç sonu da oyuncular ile birlikte 3 puan sevinci yaşamak istiyor.3 PUAN İÇİN GİTTİLER

Altes Grubu’ndan istikbal Gazetesi’ne ziyaret
Altes Grubu’ndan istikbal Gazetesi’ne ziyaret
İçeriği Görüntüle

Eskişehirspor Sökespor Deplasmanına 3 Eksikle Çıkacak2

Şimşekler bugün Söke maçı için deplasman yolculuğuna çıktı.

Eskişehirspor kafilesinde Bora Göymen Olcay Toplu, Ozun İsmail Koç, Mutafa İnan, Bahadır yıldırım, tayfun tatlı, Batuhan Doğrukıran, Samet Can Yılmaz, İsmail Kulet, Deniz Keskin, Arda Okumuş, Recep Pekgöz, M. Taha Ağdağ, Bünyamin Dalkılıç, Hasan Şen, Jakob yer aldı.

Eskişehirspor Sökespor Deplasmanına 3 Eksikle Çıkacak

Eskişehirspor'da 3 eksik var

Son oynanan Bornova maçında sarı kart görerek cezalı durama düşen Akın Akman ile Talha Özler ile sakatlığı süren Murat Şenel kafilede yer almadı. Yarın oynanacak olan Söke maçında forma giyemeyecek olan Akın ve Talha ile Murat Şenel’in önümüzdeki hafta oynanacak olan Tire maçında takımda yer alacak.

Kaynak: Spor Servisi