2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen bir operasyon sonucu, 8 değişik markada toplam 1198 Paket Gümrük Kaçağı Bandrolsüz Sigara ele geçirildi.KOM...

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen bir operasyon sonucu, 8 değişik markada toplam 1198 Paket Gümrük Kaçağı Bandrolsüz Sigara ele geçirildi.
KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan bilgiler doğrultusunda H.S. isimli şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada 8 değişik markada 1198 Paket Gümrük Kaçağı Bandrolsüz Sigara ele geçirildi.
Şüpheli şahıs hakkında 5607 S.K.M. ve 4733 S.K.M. suçu kapsamında gerekli tahkikata başlanıldı.
Emniyet yetkilileri, ülkemizin büyük miktarlarda vergi kaybına neden kaçakçılık suçları ile mücadelenin hassasiyetle ve titizlikle devam ettiği belirtilerek, "Yakalanan kaçak sigaralar sağlıksız koşullarda üretilmeleri nedeniyle insan sağlığı açısından son derece tehlike arz etmektedir. Terör örgütlerinin de sigara kaçakçılığından büyük bir gelir elde ettiği unutulmamalıdır" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.