2 genç kız bankada unutuldu

2 genç kız bankada unutuldu
Bir banka şubesinde kilitli kalan 2 genç kız, polisi alarma geçirdi. Alınan bilgiye göre, lise öğrencisi oldukları öğrenilen T.K. (15), arkadaşı G.A. (15) ile birlikte saat 20.30 sıralarında Sivrihisar Caddesi üzerindeki bir...

Bir banka şubesinde kilitli kalan 2 genç kız, polisi alarma geçirdi.
Alınan bilgiye göre, lise öğrencisi oldukları öğrenilen T.K. (15), arkadaşı G.A. (15) ile birlikte saat 20.30 sıralarında Sivrihisar Caddesi üzerindeki bir banka şubesinde mesaiye kaldığını sandığı annesini ziyarete geldi. T.K., arkadaşıyla birlikte girdiği bankada yaptığı kontrolde, annesinin dışarıda olduğunu fark etti. Bu arada güvenlik görevlisi R.A. (49), içeriye girdiklerini görmediği genç kızların üzerinden banka kapısını kilitleyip dışarıya çıktı.
Bu esnada banka şubesinde kilitli kaldıkları fark eden T.K. ile G.A.'nın, güvenlik görevlisine seslerini duyurabilmek için koşarak kilitli kapıyı açmaya çalışmaları üzerine bankanın harekete duyarlı alarmı devreye girdi. Dışarıdan alarm sesini duyarak bankaya geri dönen görevli, içeride 2 kişinin olduğunu görünce, polise haber verdi. Güvenlik görevlisinin, ihbardan kısa süre sonra gelen polislerle birlikte kapıyı açmasıyla şubede annesi çalıştığı tespit edilen T.K. ile G.A.'nın, bankada kiltli kaldıkları ortaya çıktı. Genç kızlar, gerçeğin anlaşılmasıyla ailelerine teslim edilmek üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis ekipleri de daha sonra normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.