"2471 KONUT YAPACAĞIZ"

“2471 KONUT YAPACAĞIZ”
Dün Eskişehir’e gelen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan vekili Şükrü Öner, ucuz konut inşaatlarının devam edeceği müjdesini verdi. Yapımları tamamlanan ve Al-reş İnşaat konutlarının teslim törenine katılan başkan vekili...

Dün Eskişehir'e gelen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan vekili Şükrü Öner, ucuz konut inşaatlarının devam edeceği müjdesini verdi.
Yapımları tamamlanan ve Al-reş İnşaat konutlarının teslim törenine katılan başkan vekili Öner "İdaremiz ülke genelinde konut seferberliği başlattı. Binlerce konut inşaatını sahiplerine teslim ettik. Acil konut ihtiyacını giderdik. Toki bu proje sayesinde konut piyasasını kontrol altına aldı. Özel sektörün gitmediği ihtiyaç bölgelerine girildi. Vatandaşı özellikle dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapmayı sağladık. Toki ayrıca gece konuyu önlemeyi de başardı" dedi.Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir'e büyük önem verdiğini de hatırlatana başkan vekili Şükrü Öner "Eskişehir'de başlattığımız konut seferberliğini sürdüreceğiz. Tepebaşı Belediyesi ile Odunpazarı Belediyeleri ile ortak konutlarımız devam edecek. Son olarak Eskişehir Keskin yolu, Seyitgazi yolu ile Ertuğrulgazi Mahallesine toplam 2471 adet ucuz konut inşaatına başlayacağız. Yeni konutlar Eskişehirlilere 1.5 yıl içerisinde kazandırılacak ihaleleri ise 20 Mart ile 3 Nisan 2007 tarihlerinde yapılacak. Toki'nin Eskişehir'e yapacağı bu yatırım 170 ila 200 trilyon liraya mal olacak. Ayrıca kaynak geliştirme kapsamında kaliteli ve iyi işçilikle yapılan konutlarımız da mevcut" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.