4 gasp sanığına 60 yıl hapis

4 gasp sanığına 60 yıl hapis
Ağır ceza mahkemesinde dün görülen iki ayrı gasp olayı davasında tutuklu bulunan 4 sanık mahkeme heyeti tarafından ceza yağmuruna tutuldu.Daha önce Kütahya Caddesinde bagaj cinayeti olayını gerçekleştiren Mahir K. isimli şahıs...

Ağır ceza mahkemesinde dün görülen iki ayrı gasp olayı davasında tutuklu bulunan 4 sanık mahkeme heyeti tarafından ceza yağmuruna tutuldu.
Daha önce Kütahya Caddesinde bagaj cinayeti olayını gerçekleştiren Mahir K. isimli şahıs ile Mehmet Ali S. adlı şahıs cinayetten önce işledikleri yağma, kasten yaralama, kişiyi hürriyetten yoksun bırakma suçlarından yargılandıkları ağır ceza mahkemesinde 19'ar yıl hapse mahkum edildiler.
Dostunu bıçaklayarak otomobilin bagajına kilitleyip not bıraktıktan sonra kayıplara karışan ve daha sonra polis tarafından yakalanan Mahir K. cinayet olayından önce işlediği gasp olayı üzerine adalet huzuruna çıkarıldı. Dünkü duruşmada Mehmet Ali S., Mahir K. ile Sevil S. adlı kadın son ifadelerini verdi. Duruşmada Sevil S. Adlı kadın beraat ederken, diğer iki sanık 19'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Bir Başka gasp iddiası davası da Taksici olayını konu aldı. Kurban Bayramının ikinci günü gece meydana gelen olayda, müşteri olarak bindikleri ticari taksi şoförü Hasan Nazlı'nın bıçak zoru ile parasını gasp ettikleri iddiası ile yakalanan Oktay O. ile Cihan Y. da ağır ceza mahkemesine çıkarıldı. İşledikleri olaydan sonra tutuklanarak cezaevine konan iki şahıs mahkeme heyeti tarafından önce 13'er yıl hapis cezasına mahkum edildi.
Hafifletici sebepleri göz önüne alınan mahkeme heyeti Oktay O. ile Cihan Y. isimli şahıslara vermiş olduğu 13'er yıllık hapis cezasını 10 yıl 10 ay'a düşürdü. Her iki şahısta bu suçtan 10'ar yıl 10'ar ay pis cezasına mahkum edildi.Ağı ceza mahkemesinde görülen iki davada tutuklu bulunan dört sanığa toplam 60 yıl mahkumiyet verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.