"5 YIL DAHA KAYBETMEYELİM"

“5 YIL DAHA  KAYBETMEYELİM”
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP adaylarının kendisini ziyaretlerinde seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlk kez seçim sonuçlarıyla ilgili fikirlerini açıklayan Büyükerşen,...

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP adaylarının kendisini ziyaretlerinde seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlk kez seçim sonuçlarıyla ilgili fikirlerini açıklayan Büyükerşen, "Eskişehir bundan önceki 5 yılı boşa geçirdi, kaybetti. Dilerim bundan sonraki 5 yılı kaybetmeyiz" dedi.
CHP adayları Tayfun İçli, Murat Sönmez, Muharrem Şenel, Ayşegül Ünügür ile Nafi Makaroç'un yanı sıra, CHP ve DSP il ve merkez ilçe başkanları ile her iki partinin üyeleri katıldı.
Büyükerşen yaptığı seçim değerlendirmesinde "CHP'nin en az 4 milletvekili çıkaracağına inanıyorum, ama her iki parti de el ele verir ve çok iyi çalışırlarsa daha fazlası bile olabilir. Atmosfer, koşullar her şey uygun" dedi.
CHP-DSP işbirliğinin hedefinin iktidar olması gerektiğini ifade eden Büyükerşen, "her iki taraf ta 6-0 kazanırız diyor, dilerim 6-0 kazanan siz olursunuz" diye konuştu.
21 Haziran'da başlayacak İstanbul-Eskişehir uçak seferleri ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Büyükerşen, aynı uygulamanın yıllar önce yine böyle bir seçim öncesi başlatıldığını ve sonrasında kendiliğinden kaldırıldığını hatırlatarak, "dilerim bu seferler de seçim arifesi seferleri olmaz. Ben hedefin yurt içi seferler değil, yurt dışı seferler olması gerektiğini hep söyledim. Ayrıca gün ve saat uygulaması da bence uygun değil. Maliyetini kurtaracağını sanmıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.