75’İNCİ YIL MAHALLESİ İFTARDA BULUŞTU

75’İNCİ YIL MAHALLESİ İFTARDA BULUŞTU
Her gün iki öğün 3 çeşit sıcak yemeği ihtiyaç sahibi vatandaşlarla paylaşan Odunpazarı Belediyesi, bu hizmetini Ramazan Ayında da sürdürüyor.

Odunpazarı Belediyesi’nin ramazan ayı boyunca 8 mahallede yapacağı iftar programının ilki 75. Yıl Mahallesi kapalı pazar yerinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, CHP Eskişehir Milletvekili aday adayları, 75. Yıl Mahalle Muhtarı Asaf Karabulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

75. Yıl Mahallesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür etti.

Başkan Kurt iftar programında yaptığı konuşmasında; “Bugün 75. Yıl Mahallemizde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Soframız bereketli olsun. Bu sofra Halil İbrahim Sofrası olsun ve hep birlikte güzel günlere gidelim. Şu anda CHP İl Başkanımız, Odunpazarı İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve milletvekili aday adaylarımız ile huzurunuzdayız. Bütün masalarda arkadaşlarımız sizlerle tanışıyor, sohbet ediyor ve inşallah 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde Eskişehirlilerin daha güçlü ve daha güzel bir şekilde tercihini gerçekleştirmesini sağlayacağız. Türkiye 20 yıldır kötü yönetiliyor. Bu kötü yönetimden kurtulmanın zamanı geldi. 14 Mayıs değişimin zamanıdır. Hepimiz değişeceğiz ve Türkiye değişecek. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.