9 radyo ortak yayına geçiyor

9 radyo ortak yayına geçiyor
Eskişehir milletvekilli adayları Propaganda ve tanıtım çalışmalarını 9 radyonun ortak yayınında gerçekleştirecekler. Mertes Ajansın organizasyonunda yapılacak olan yayını Zafer KORKMAZ yönetecek Zafer KORKMAZ Eskişehir radyoları...

Eskişehir milletvekilli adayları Propaganda ve tanıtım çalışmalarını 9 radyonun ortak yayınında gerçekleştirecekler. Mertes Ajansın organizasyonunda yapılacak olan yayını Zafer KORKMAZ yönetecek Zafer KORKMAZ Eskişehir radyoları arasında ilk kez böyle büyük bir organizasyonun gerçekleştiğini millet vekilli adaylarının aynı anda 150-200bin civarında insana ulaşma fırsatı bulacaklarını belirtti.
Program adının "Sen Sor Vekil Adayın Cevap Versin" olduğunu belirten KORKMAZ sms, msn adresi, telefon ve faks yoluyla vatandaşlarımız sorularını gönderecekler. Aday bu sorulara canlı yayında cevap verecek.Ayrıca katılımı arttırmak ve programı daha zevkli hale getirmek için en faydalı ve ilginç soruyu soran dinleyicilere Eskişehir'in seçkin firmaları tarafından hediyeler verilecek.
Korkmaz, "Adayların kendilerini tanıtmak için çok kısa bir zamanları olduğunu belirten korkmaz bu ortak yayın sayesinde adaylar en hızlı ve etkili şekilde kendilerini tanıtabilecekler dedi
Korkmaz ayrıca iki üniversitesi olan şehrimiz insanı bilinçli olarak oy kullanıyor 2002 seçimleri de şunu gösterdi ki şehrimiz geleneksel siyasi anlayışı büyük ölçüde terk etmiş ve bu yönde tercihini yapmıştır. vatandaş verdiği oyun hakkını almak istiyor ve vekil adayının gerçekten onu temsil edip edemeyeceğini bilmek istiyor" dedi. Millet vekili adayıyla yapılacak olan programın önce 9 radyoda ve yerel gazetelerde duyurulacağını belirten Korkmaz ayrıca siyasi parti mitinglerininde ortak yayından verileceğini açıkladı."Sen Sor Vekil Adayın Cevap Versin" programının yer alacağı radyolar ; 102.0 Es Fm, 99.3 Radyo Kolik, 102.8 Radyo Star, 95.0 Vizyon Türk, 89.9 Mavi Radyo 94.0 Yunus FM,Tempo Radyo 101.0, Flash Radyo 104.5, Park Radyo 95.8 Eskişehirliler tüm bu radyoları internet yoluyla da izleme olanağına sahipler. Bu prorama katılmak isteyen vekil adayları detaylı bilgi için 234 11 51 yada 0532 674 93 73 numaralarını arayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.