AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİ

AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİ
gnçtrkcll, bu sene 4.’sünü gerçekleştirdiği "Açıkhava Sinema Festivali" kapsamında yaza damgasını vuran filmleri izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Festivalin gerçekleştirildiği şehirlerden biri olan Eskişehir’de ,...

gnçtrkcll, bu sene 4.'sünü gerçekleştirdiği "Açıkhava Sinema Festivali" kapsamında yaza damgasını vuran filmleri izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Festivalin gerçekleştirildiği şehirlerden biri olan Eskişehir'de , gnçtrkcll'liler tüm dünyada büyük ilgi gören "Açlık Oyunları" filmini açık havada izlemenin heyecanını yaşadı. gnçtrkcll'lilerin katıldığı gösterim öncesinde izleyiciler ayrıca, film perdesi üzerinde düzenlenen yarışmalarla sürpriz hediyeler kazandı.
Eskişehirli gnçtrkcll'lilerin isteği doğrultusunda gnçtrkcll temsilcileri'nin gerçekleştirdiği ve Espark Yeşil alanında akşam saatlerinde sunulan film gösterimi öncesinde 10.000 Eskişehirli gnçtrkcll'liye festivalin duyurusu SMS yoluyla iletildi. Tüm Eskişehirlilere de açık olan alanda, gnçtrkcll'liler kendilerine özel olarak ayrılmış minderlerde açık havada heyecan dolu bir film izleyerek keyifli vakit geçirdi.
Film öncesinde gerçekleştilen yarışmalara SMS ve Twitter üzerinden katılan gnçtrkcll'liler Blackberry telefon ve Turkcell MaxiPLUS5 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.