Adaylığını işaret diliyle anlattı

Adaylığını işaret diliyle anlattı
Bir fabrikada işçi olarak çalışan işitme ve konuşma engelli işçi, Halkın Yükselişi Partisi’nden (HYP) milletvekili aday adayı olduğunu işaret diliyle açıkladı.HYP Eskişehir il binasında basın toplantısı düzenleyen milletvekili...

Bir fabrikada işçi olarak çalışan işitme ve konuşma engelli işçi, Halkın Yükselişi Partisi'nden (HYP) milletvekili aday adayı olduğunu işaret diliyle açıkladı.
HYP Eskişehir il binasında basın toplantısı düzenleyen milletvekili aday adayı Mazhar Gökhan Arıkan, işaret diliyle yaptığı açıklamada, bugün ülkede her alanda engeller ve engellemeler olduğunu ileri sürerek, "Toplumun sağlıklı bireylerinin meselelerini çözemeyen hükümetler, nüfusun yüzde 10'u olan engelli problemlerini hiç çözemiyor ve çözemeyecekler. Tüm engellilerin; görme, ortopedik ve özellikle işitme engellilerin hayatını kolaylaştırmak için kendi meselelerimizi kendimiz çözeceğiz. Halkın Yükselişi
Partisi ile başlayan çağdaş, laik katılımcı, derin dip dalgası hareketinde halkla birlikte yükselmek için bende milletvekili aday adayıyım" dedi.
Ortaokul mezunu olduğunu ve halen bir fabrikada montaj işçisi olarak çalıştığını açıklayan Arıkan'ın basın açıklamasını bir partili okurken, bir grup işitme engelli de dövizler taşıyarak kendisine destek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.