AHİLİK HAFTASI BAŞLADI

AHİLİK HAFTASI BAŞLADI
Ahilik Haftası başladı. Bu nedenle esnaf ve sanatkarlar dün ETO’ya ve ESO’ya birer ziylaret gerçekletirdiler.Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Sanayi İl Müdürü Mahmut Yılmaz ve beraberindeki...

Ahilik Haftası başladı. Bu nedenle esnaf ve sanatkarlar dün ETO'ya ve ESO'ya birer ziylaret gerçekletirdiler.
Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Sanayi İl Müdürü Mahmut Yılmaz ve beraberindeki heyet, Ahilik haftası dolayısıyla ilk olarak Eskişehir Ticaret Odası'nı ziyaret etti.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, ahiliğin çok köklü bir miras olduğunu belirterek, bu geleneğin yaşatılmasının ve ileriki yıllarda daha kapsamlı olarak kutlanılmasının önemine değindi. Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ise Ahilik felsefesinin bünyesinde barındırdığı değerlerle çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Ahilik Haftası kapsamında il kutlama komitesi üyeleri daha sonra Eskişehir Sanayi Odasını ziyaret ettiler. Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen başkanlığındaki kutlama komitesi üyelerini Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu kabul etti.ESO Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu ziyaret sırasında, ahilik geleneğinin, Türklerin bu topraklarda yüzyıllardır yaşattıkları ve sürekli geliştirdikleri en köklü sosyo-ekonomik ve iş ahlakı yapılanması olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.