AİLE FACİASI

AİLE FACİASI
Resmi nikahlı eşinin ailesi tarafından evden götürülmek istenmesi üzerine çılgına dönen şahıs, tartıştığı karısının halasının oğlunu tabancayla öldürdü. Şahıs, kayınpederi ve eşi ile olay yerinden kaçarken gördüğü...

Resmi nikahlı eşinin ailesi tarafından evden götürülmek istenmesi üzerine çılgına dönen şahıs, tartıştığı karısının halasının oğlunu tabancayla öldürdü. Şahıs, kayınpederi ve eşi ile olay yerinden kaçarken gördüğü 2 kişiyi yaraladıktan sonra saklandığı köy mezarlığında jandarmanın operasyonuyla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yukarısöğütönü köyünde meydana gelen olayda, Yılmaz Ç. (45), kayınpederi İlhan Tunalı ve eşinin halasının oğlu Gürsel Tunalı (38) ile birlikte evinde içki içti. Bir süre sonra aralarında ailevi geçimsizlik bulunduğu ileri sürülen eşi Türkan Ç.'nin (30) ailesi tarafından evden götürülmek istenmesine sinirlenen Yılmaz Ç. ile kayınpederi İlhan Tunalı ve Gürsel Tunalı arasında tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle Yılmaz Ç, tabanca ile İlhan Tunalı, Gürsel Tunalı ile Türkan Ç.'ye kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Gürsel Tunalı, olay yerinde hayatını kaybetti. Eşini 2 kurşun ve kayınpederini de 3 kurşunla ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli Yılmaz Ç, köy meydanından geçen Ünal Kuzu (47) ile Ali Göneş'i (57) de tabancayla vurarak yaraladı. Köy meydanındaki olayı gören vatandaşlar, bunun üzerine jandarmaya haber verdi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi, İlhan Tunalı ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen kızı Türkan Ç.'yi, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavileri süren baba-kızın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Köy meydanında Yılmaz Ç.'nin tabancayla ateş etmesiyle hafif şekilde yaralanan Ünal Kuzu ile Ali Göneş adlı vatandaşlar ise, Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Yılmaz Ç, saklandığı köy mezarlığında jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kısa süre içerisinde suç aleti tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Daha önce 2 evlilik yapıp, boşandığı ve "adam yaralama" gibi çeşitli suçlardan sabıkası olduğu belirtilen zanlının sorgusu sürüyor. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.