AK Parti il yönetiminde görev bölümü yapıldı

AK Parti il yönetiminde görev bölümü yapıldı
AK Parti İl Başkanlığı 15 Temmuz 2012 Pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirdiği kongre sonrası, Eskişehir delegesi tarafından seçilen İl Başkanlığına seçilen...

AK Parti İl Başkanlığı 15 Temmuz 2012 Pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirdiği kongre sonrası, Eskişehir delegesi tarafından seçilen İl Başkanlığına seçilen Süleyman Reyhan Yönetim Kurulunu AK Parti Eskişehir İl Binasında toplandı.
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan başkanlığında toplanan yönetim kurulunda Parti Tüzüğüne göre 38. Madde kapsamında, İl Başkanı Süleyman Reyhan tarafından İl Yürütme Kurulu görev dağılımı yapıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Eskişehir il Başkanı Süleyman Reyhan, "Kongre öncesi ve sonrası tek bir amacımız vardı. O da AK Partinin başarısını artırmak için durmadan, yorulmadan, usanmadan çalışmak oldu. Biz ne kadar çok çalışırsak, partimizin başarısı artacak. Partimizin başarısı ne kadar çok artarsa milletimize yapılan hizmet artacak, istikrar ve güven daha da sağlamlaşacak ve çocuklarımız geleceklerine daha da güvenle bakacaklar. Biz AK Parti İl Teşkilatı olarak artık Eskişehir'imizin tamamı AK Hizmetlerden yararlansın diyoruz. AK Belediyecilik anlayışı ile Eskişehir'i topyekun buluşturmak ve hemşerilerimize en güzel hizmeti sunmak istiyoruz. Bütün enerjimizi ve zamanımızı bu hedefe ulaşmak için harcamaya başladık. genel başkanımız ve Başbakanımıza inanan insanlar olarak, onun yükünü azaltmak için ona destek vermeye devam edeceğiz. Bu amaç doğrultusunda halkımıza hizmet etmekten başka hiçbir gayemiz yoktur."dedi.
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu:
İsmail Hakkı Siyasi Hukuk İşleri BŞK
civelekler
Volkan Doğan Teşkilat Başkanı
Selahattin Çinar Seçim İşler Başkanı
Hasan Patel Tanıtım Medya Başkanı
Hakan Küpeli Dış İşler Başkanı
Nevzat Önder Yerel Yönetimler Başkanı
Mahmuze Güngör Halkla İlişkiler Başkanı
Hatice Kaya Sosyal İşler Başkanı
Yılmaz Şahin Mali ve İdari İşler Başkanı
Hayrettin Esen Ekonomi İşler Başkanı
Çiğdem Dedeoğlu Ar-Ge Başkanı
Yasemin Okur İl Sekreteri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.