AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ'NDE SINAVLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİ’NDE SINAVLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Geleceğin nitelikli siyasetçilerini yetiştirmek, yerel ve genel siyasette kadın ve gençlerin de katılım düzeyini artırmak amacıyla düzenlenen Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye III’ün Eskişehir’deki sınavı yapıldı.AK...

Geleceğin nitelikli siyasetçilerini yetiştirmek, yerel ve genel siyasette kadın ve gençlerin de katılım düzeyini artırmak amacıyla düzenlenen Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye III'ün Eskişehir'deki sınavı yapıldı.
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen sınav sabah Saat 09.30'da başladı. 3 dönem Siyaset Akademisi İl Koordinatörlüğü yapan AK Parti Eskişehir İl Kadın kolları Başkanı ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Fecir Üçkaya akademiye ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti.
Kendisi de eğitimci olan Üçkaya, Siyaset Akademisi kursiyerlerinin katıldığı sınavla ilgili şunları söyledi; "Lider Ülke Türkiye III konulu Siyaset Akademisi sınavını genel merkez ve il başkanlığımızdan görevlendirdiğimiz gözetmenler eşliğinde yaptık. Herkesimden Eskişehirlinin katıldığı ve siyasete daha bilinçli bakabilen vatandaşlarımızın yetiştirilmesi amaçlanan Siyaset Akdemimizdeki kursiyerlerimiz sınav sonrası başarı sertifikalarını yapılacak törenle alacaklar."
Üçkaya, 2010-2011-2012 tarihleri arasında Siyaset Akademisi dersleri kapsamında sosyoloji, ekonomi, siyaset ve kişisel gelişim alanlarından eğitim vermek üzere elli eğitmen geldiğini ve dört yüze yakın kursiyere sertifika verildiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.