AK Partili kadınlar Ziraat Odası'na gitti

AK Partili kadınlar Ziraat Odası’na gitti
AK Parti Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Baycan, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan’ı makamında ziyaret etti.Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan’a yaptıkları ziyaretle ilgili konuşan...

AK Parti Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Baycan, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan'ı makamında ziyaret etti.
Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan'a yaptıkları ziyaretle ilgili konuşan Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Baycan, "Oda Başkanı Sayın Buluşan'a görevinde başarılar dilemek ve bölgemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için ziyaret ettik. Başkan ve oda yönetiminin bölgemize yapmış oldukları çalışmalar gerçekten takdir edilecek boyutlarda. Süleyman Buluşan'ın nezdinde bütün çalışanlarına teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan'da Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Baycan ve Belgin Koç'un yaptıkları ziyaretten dolayı son derce memnun olduklarını belirterek Eskişehirli üreticiler için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.