AKP hafta sonu temayül yoklaması yapıyor

AKP hafta sonu  temayül yoklaması yapıyor
Ak Parti’den aday adayı olan Dr. Seracaddin Çom dün gövde gösterisinde bulundu. Çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda konuşan Eskişehir Milletvekili aday adayı Dr. Çom Eskişehir halkına hizmet etmek için bu göreve talip...

Ak Parti'den aday adayı olan Dr. Seracaddin Çom dün gövde gösterisinde bulundu. Çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda konuşan Eskişehir Milletvekili aday adayı Dr. Çom Eskişehir halkına hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu söyledi.
Milletvekili aday adayı Dr. Seraceddin Çom "Eskişehirimize kim hayırlı olacaksa o olsun. Takdiri kent halkımıza bırakıyoruz. Şimdi bir bütün olma zamanı, toparlanmamız şart. Her türlü hizmet için göreve talip olduk. Hiç kimseyle sorunumuz yok. Hizmet bir şirket gibidir. Hizmet manevi bir kardır. Para için yapılacak şey değildir. Manevi ödül şirketindir. Üye olan herkes ödülünü alır. Kimse bu hizmetten geri kalmamalıdır.
Eğer göreve layık görülürsem herkesle aynı samimiyetle aynı muabetle çalışacağım" dedi.
Sloganlarla sık sık sözü kesilen milletvekili aday adayı Dr. Çom, Eskişehir ve Eskişehir halkı için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.