AKP Odunpazarı ilçe grup toplantısı yaptı

AKP Odunpazarı ilçe grup toplantısı yaptı
Odunpazarı Gurup Toplantısı AK Parti İl Başkanı Salih Koca, İlçe Başkanı Coşkun Şengün, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gurup Başkan Vekili Orhan Durmuş...

Odunpazarı Gurup Toplantısı AK Parti İl Başkanı Salih Koca, İlçe Başkanı Coşkun Şengün, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gurup Başkan Vekili Orhan Durmuş ve İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Ali Karademir'in katılımı ile AK Parti İl Binasında gerçekleştirildi.
AK Parti Odunpazarı İlçe Gurup Toplantısı İl Başkanı Salih Koca'nın konuşmaları ile başladı. İl Başkanı Salih Koca'nın konuşmalarının ardından İlçe Başkanı Coşkun Şengün ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın konuşmaları ile devam eden toplantı gündeme İlişkin konuların görüşülmesi ile devam etti.
AK Parti Odunpazarı İlçe Gurup Toplantısı gündeme ilişkin konuşmaların ardından yapılması düşünülen yeni çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunulması ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.