AKP'de aday adayları listesi açıklandı

AKP’de aday adayları listesi açıklandı
AKP İl Başkanı Murat Canözer dün düzenlediği basın toplantısında AKP’den Eskişehir için aday adaylığı başvuruda bulunanların isimlerini açıkladı. Bir gazetecinin “Eskişehir artık bakan istiyor, böyle bir isim var mı?”...

AKP İl Başkanı Murat Canözer dün düzenlediği basın toplantısında AKP'den Eskişehir için aday adaylığı başvuruda bulunanların isimlerini açıkladı.
Bir gazetecinin "Eskişehir artık bakan istiyor, böyle bir isim var mı?" sorusuna ise Canözer'in; "Listede bakan olacak bir isim yok" demesi şaşkınlık yarattı.
AKP'nin hizmetlerini öven ve diğer partilerin baraj sorunu yaşadığını belirten Canözer ardından aday adayları listesini basına dağıttı. Listede şu isimler yer alıyor; Muharrem Tozçöken, Fahri Keskin, Reşit Kurt, Neşe Tezer, Birol Azdiken, Murat Mercan, Hatice Saadet Kalyoncu, Murat Akkaya, Oral Büyüksarı, Gülnur Akkaya, Ahmet Akpınar, Selahattin Önder, İsmail Yıldız, Ercan Tezcan, Ayhan Arslan, Fikret Dönmez, Yılmaz Çelik, Süleyman Reyhan, Ayşe Fert Dökmeci, Tufan Karar, Orhan Kabak, Mehmet Örs, Ethem Kalın, Orhan Durmuş, Seracettin Çom, Cengiz Ovalı, Rahmi Bıyık, Nedim Öztürk.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.