AKP'li Koca "Onuruyla yaşamak her insanın en tabi hakkıdır"

AKP’li Koca “Onuruyla yaşamak her insanın en tabi hakkıdır”
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 61. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Koca mesajında, 2. Dünya Savaşının acı deneyimlerinin bir daha tekrarlanmaması,...

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin 61. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Koca mesajında, 2. Dünya Savaşının acı deneyimlerinin bir daha tekrarlanmaması, insanlık onurunun hiçbir ayrım yapılmaksızın korunması için ortak standart oluşturulması amacıyla yazılan beyannamenin, geçen 61 yıl boyunca insanlığa dünyanın neresinde olursa olsun onuruyla yaşama umudu ve güvencesi verdiğini kaydetti. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin geçen yüzyılın değil, günümüzün de en ilham verici belgelerinden biri olduğunu söyleyen İl Başkanı Koca, Birleşmiş Milletlerin kurucu üyesi ve Beyanname`nin ilk imzacıları arasında Türkiye'nin yer aldığını belirtti.
İl Başkanı Salih Koca mesajında:``Hiçbir rejimin, kültürün, toplumun veya örfün özel armağanı olmayan, tüm insanlığın ortak değerleri üzerine kurulan bu Bildirge, tanıdığı evrensel haklar sayesinde onuruyla, adalet içinde yaşamayı arzu eden tüm insanlık için vazgeçilmez bir öneme sahiptir." Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.