AKP'liler Çamlıca'da esnaf ziyaretindeydi

AKP’liler Çamlıca’da esnaf ziyaretindeydi
Tepebaşı İlçe teşkilatı tarafın organize edilen Çamlıca Mahalle ve Esnaf ziyaretine AK Parti İl Başkan’ı Salih Koca, İlçe Başkanı Ahmet Sivri ve AK Partililerin katılımı ile gerçekleştirildi.Tepebaşı İlçe Teşkilatının...

Tepebaşı İlçe teşkilatı tarafın organize edilen Çamlıca Mahalle ve Esnaf ziyaretine AK Parti İl Başkan'ı Salih Koca, İlçe Başkanı Ahmet Sivri ve AK Partililerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Tepebaşı İlçe Teşkilatının Çamlıca Mahallesi ziyareti, Eski Maliye Bakanımızın özel desteği ve İl Teşkilatının çabaları ile yaptırılan beş yüz kişi kapasiteli Çamlıca Kapalı Spor salonu ile başladı. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkan'ı Salih Koca, ilimize yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirterek, "Çamlıcaya AK Parti iktidarı döneminde kazandırılan bu güzel tesisin mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri ise yapılan bu hizmet için, "Eski Maliye Bakanımız Sayın Kemal Unakıtan'a teşekkür ediyorum. Çamlıca Mahallemiz büyük bir mahalledir. Kırk bin nüfuslu bu güzel mahallemize böylesine önemli bir hizmeti kazandırmaktan dolayı son derce memnunuz. AK Partimizin ilimize ve bölgemize olan hizmetleri artarak devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.