AKP'lilerden İl Genel Meclisi ve Telekom'a ziyaret

AKP’lilerden İl Genel  Meclisi ve Telekom’a ziyaret
Ak Parti Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Teşkilatları ziyaretlerini sürdürüyor. Odunpazarı İlçe teşkilatı Eskişehir Türk Telekom Müdürü A. Serdar Yüksek’i, Tepebaşı İlçe teşkilatı ise İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet...

Ak Parti Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Teşkilatları ziyaretlerini sürdürüyor. Odunpazarı İlçe teşkilatı Eskişehir Türk Telekom Müdürü A. Serdar Yüksek'i, Tepebaşı İlçe teşkilatı ise İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı'yı ziyaret ettiler.
Eskişehir Türk Telekom İl Müdürü A. Serdar Yüksek, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yüksek Eskişehir'in hizmet alımı konusunda daha iyi yerlere gelmesi için kendisinin ve personelinin el birliği içersinde çalışacaklarını belirtti.
Öteyandan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı'yı ziyaret ettiler. Sivri, ziyarette "İl Genel Meclisi ilimizin önemli hizmet kurumlarından birisi. Başta İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı olmak üzere kentimize getirilen önemli hizmetlerde katkısı olan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.