Aksoy vatandaşları Yeşilay gönüllüsü olmaya davet etti

Aksoy vatandaşları Yeşilay gönüllüsü olmaya davet etti
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, “Yeşilay Haftası” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeşilay Haftası, "Yeşilay Varsa Hayat Var" mesajıyla 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanıyor.

Sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarla mücadele eden Yeşilay kuruluşunun 104. yılını kutluyor.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, “Yeşilay Haftası” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksoy, “Yeşilay varsa bağımlılıklardan uzak iyi ve sağlıklı bir hayat var diyerek, 103 yıldır çalışmalarını yürüten Yeşilay’ımızı ve Yeşilay Haftasını kutluyorum” ifadeleriyle başladı.

“YEŞİLAY BAĞIMSIZ BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞMAKTA”

Yeşilay’ın çalışmalarına da vurgu yapan Aksoy, “Yeşilay’ımız, insanımızı ve toplumumuzu bağımlı kılan zararlı alışkanlıklardan korumak için 120 şubesi, 107 Danışmanlık Merkezi ve 110 bin gönüllüsü ile bağımsız bir dünya ve bağımsız bir gelecek için çalışmaktadır.

Toplumu bilinçlendirme, farkındalık oluşturma ve bağımlılığı önleme mücadelesi veren şube ve merkez çalışanları tüm gönüllülere minnet ve şükranlarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Aksoy, “Sigara, alkol ve uyuşturucu kullanan kişinin kendisine, ailesine ve çevresine zarar verdiğini, el birliği ile önce çocuklardan başlayarak, gençlere ve toplumun tüm kesimlerine anlatmak tüm bireylerin ortak sorumluluğudur.

Bu kapsamda Eskişehir’imizde bilinç ve farkındalığı arttırmak, devleti temsil eden bizlerin, sivil toplum kuruluşlarımızın, tüm Eskişehirlilerin görevidir.

Bu düşünceler çerçevesinde, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza tütün, alkol uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.