Alman heyetten yatırım çağrısı

Alman heyetten yatırım çağrısı
Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokölü imzalamak üzere Eskişehir’e gelen Almanyanın Frankfurt Belediye Başkanı ve delegasyonu dün de Ticaret odasını ziyaret etti. Türçe ve Almanca eserlerin sergilendiği mini bir...

Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokölü imzalamak üzere Eskişehir'e gelen Almanyanın Frankfurt Belediye Başkanı ve delegasyonu dün de Ticaret odasını ziyaret etti.
Türçe ve Almanca eserlerin sergilendiği mini bir konser eşliğinde karşılanan Alman Heyet, Türkiye odalar ve Borsalar Birliği yönetim kurulu üyesi Ticaret odası başkanı Harun Karacan ve yönetimiyle bir araya geldi.
Görkemli bir törenle karşılanan Frankfurt belediye delegasyonu Ticarat Odası'nın slayt gösterisiyle yaptığı çalışmalara da hayran kaldı. Almanya ile Eskişehir arasında kurulan bağların çok sıkı olduğunu ifade eden başkan Harun Karacan, yeni yatırımcıları Eskişehir'e davet edildi.
Frankfut belediye başkanı Peter Feldman da, daha fazla işbirliği içerisinde olmalıyız diyerek Ticaret Odası Başkanı Karacan ve yönetimine teşekkür ederek çalışanlara da başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.