ANAP'lı aday adaylarından açıklama

ANAP’lı aday adaylarından açıklama
Anavatan Partisinden miletvekili aday adalıklarını açıklayan Nihal Doğruöz ile Niyazi Çetin dün ortak bir basın açıklaması düzenledi.Göksu yemek salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan eski il başkanı milletvekili...

Anavatan Partisinden miletvekili aday adalıklarını açıklayan Nihal Doğruöz ile Niyazi Çetin dün ortak bir basın açıklaması düzenledi.
Göksu yemek salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan eski il başkanı milletvekili aday adayı Doğruöz bu şehire hizmet etmek için göreve talip olduklarını söyledi.
Anavatan Partisi milletvekili aday adayı Niyazi Çetin de açıklamasında ise şunları söyledi; "Türkiye'nin en eğitimli, en huzurlu, sosyal çeşitliliğini zenginliğe çevirmesini bilen, kendisiyle ve ülkesiyle barışık, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, çağdaş, laik, ufku ve vizyonu geniş, UNESCO verilerine göre yaşanası 4 kentinden biridir. Kısacası Eskişehir eğitim, kültür, tarım, sanayi, savunma gibi birçok alanda değil Türkiye, dünya klasmanında yer alabilecek bir kapasite ve altyapıya sahiptir.
Eskişehir'in tek sorunu; seçtikleri siyasilerin bu olağanüstü donanımı görememelerinden kaynaklanmaktadır. Eskişehir, insanlarının kendi gayretleriyle, kendi mecrasında gürül gürül akan bir nehirdir. Seçilmiş siyasilerin görevi bu akışı engellemek değil, kolaylaştırmak olmalıdır. Eskişehir'in çzülemeyecek büyük sorunları yoktur. Bu küçük sorunların bile bu güne değin çözülememiş olması ancak gaflet ve delalet ile açıklanabilir. Ve hatta denilebilir ki, halen makamlarında yan gelip yatan siyasilrden Eskişehir'in tek istediği gölge etmemeleridir.
Eskişehir Cumhuriyet tarihinde sanayi ve eğitim hamlesini Adalet Partisi zamanında, şehircilik hamlesini Anavatan Partisi zamanında gerçekleştirmiştir. Geçmişte Eskişehir'i ihya eden bu iki güç 22 Temmuz'da birleşerek Eskişehir'in ve Türkiye'nin önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.