Ayakkabı zammı kapıda

Ayakkabı zammı kapıda
Ayakkabıya zam yolda. Ayakkabıcılar Odası Başkanı Nejat Madenoğlu, gümrük vergisinde yaşanan artışın ayakkabı fiyatlarını etkileyebileceğini söyleyerek, “ Hem yerli ayakkabılar da hem de ithal ayakkabılar da artış yaşanabilir”...


Ayakkabıya zam yolda. Ayakkabıcılar Odası Başkanı Nejat Madenoğlu, gümrük vergisinde yaşanan artışın ayakkabı fiyatlarını etkileyebileceğini söyleyerek, " Hem yerli ayakkabılar da hem de ithal ayakkabılar da artış yaşanabilir" dedi.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Nejat Madenoğlu, gümrük vergisinde yaşanan artışın ayakkabı fiyatlarını etkileyebileceğini söyledi.

Gerek yerli ayakkabılar da gerekse yurt dışından ithal edilen ayakkabılar da düzenlemeye gidilmesi neticesinde bilhassa Çin ayakkabılardan alınan Gümrük Vergilerinin yüzde 50 oranında arttırıldığını belirten Madenoğlu, " Bunlar da fiyatlara yansıyacağından dolayı yerli üretim ayakkabılar vitrinler de daha çok yer alacaktır. Yeni dönemler de fiyatlar da biraz artış olabilir. Hem yerli ayakkabılar da hem de ithal ayakkabılar da artış yaşanabilir" dedi . Döviz farklarındaki gelişmelerin de fiyatları etkileyeceğini kaydeden Madenoğlu, ucuz ayakkabı üretiminin de ülke de devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.