BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ 10 ADIMDA GÜÇLENDİRİN

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ 10 ADIMDA GÜÇLENDİRİN
Acıbadem Eskişehir Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Burcu Aydemir, "Uyku düzeninden beslenme alışkanlığına, hava kirliliğinden D vitamini takviyesine kadar basit ama etkili önerilerle bu sonbaharı hastalıktan ve yorgunluktan...

Acıbadem Eskişehir Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Burcu Aydemir, "Uyku düzeninden beslenme alışkanlığına, hava kirliliğinden D vitamini takviyesine kadar basit ama etkili önerilerle bu sonbaharı hastalıktan ve yorgunluktan uzak geçirebilirsiniz" dedi.
Dr. Burcu Aydemir bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi konusunda şunları söyledi:
"Tatilin ardından gelen sonbahar ve yaklaşan kış mevsimi keyfimizi, sağlığımızı da yoklamaya başladı. Grip, soğuk algınlığı, depresyon, salgın hastalıklar sırada bekliyor.
Mademki bağışıklık sistemimize çok iş düşüyor bizim de görevimiz ona iyi bakmak olmalı. Çok miktarda su için, Kötü alışkanlıklarınızı terk edin, Sebze - meyveyi çok tüketin, Uyku düzenine dikkat edin, Hava kirliliğine dikkat edin.Grip aşısı yaptırın. C vitamini ve çinko takviyesi alın. Hastalıkların tedavisini ihmal etmeyin. Protein ağırlıklı beslenin. Gereksiz antibiyotik kullanımından kaçının..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.