Başbakan Erdoğan Eskişehir'de

Başbakan Erdoğan Eskişehir’de
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan uzun bir aradan sonra ilk kez bugün Eskişehir’e gelecek. Başbakan’ın ziyareti dolayısı ile son günlerde yapılan hazırlıklarda tamamlandı. Vilayet meydanında birkaç gündür süren hummalı çalışmalar,...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan uzun bir aradan sonra ilk kez bugün Eskişehir'e gelecek. Başbakan'ın ziyareti dolayısı ile son günlerde yapılan hazırlıklarda tamamlandı.
Vilayet meydanında birkaç gündür süren hummalı çalışmalar, platformların kurulmasıyla da son buldu. Başbakan'ın ziyareti için vilayet meydanında her şey hazır olurken, Eskişehir'de başbakanı ağırlamaya hazırlandı.
Özellikle AKP'nin Eskişehir kurmayları yoğun şekilde sürdürdükleri çalışmalarla pek çok tesis ve çalışmaları açılış için hazırlandı.
Eskişehir'de gerçekleştirilen tüm bu çalışmaların ardından Başbakan Erdoğan bugün saat 14.30'da Eskişehir'de olacak.
Hazırlanan program dahilinde saat 14.30'da Vilayet alanında Eskişehirlilerin karşısına çıkacak olan Başbakan gerek ülke, gerekse kent gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunacak. Başbakan Erdoğan daha sonra, aynı yerde pek çok tesisin açılışını gerçekleştirecek.
Başta, Sivrihisar, Seyitgazi ve Kütahya bölünmüş yolları olmak üzere, 4 okul, kent ormanı, seracılık çalışmalarını, Köydes Projelerini, belediye hizmetlerini ve Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bazı işletmelerin ortak açılışını yapacak.
Erdoğan Ayrıca, Kurtuluş Savaşı'nın yaşayan son gazisi Yakup Satar'ı da evinde ziyaret edecek.
Akşam saatlerinde Alışveriş merkezi NEO'nun da açılışını yapması beklenen Başbakan Erdoğan saat 17.30'da teşkilat mensupları ile yemekte bir araya gelecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yemeğin ardından Eskişehir'den ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.