Basın İlan Kurumu 1 Mayıs'ta açılıyor

Basın İlan Kurumu 1 Mayıs’ta açılıyor
Eskişehir’de yerel gazetelerin resmi ilanların dağıtım ve koordinasyonunun gerçekleştirecek olan Basın İlan Kurumu Eskişehir Şubesi 1 Mayıs tarihinden itibaren faaliyete geçecek. Bu nedenle dün Eskişehir’e gelen Basın İlan...

Eskişehir'de yerel gazetelerin resmi ilanların dağıtım ve koordinasyonunun gerçekleştirecek olan Basın İlan Kurumu Eskişehir Şubesi 1 Mayıs tarihinden itibaren faaliyete geçecek. Bu nedenle dün Eskişehir'e gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Ertan Cillov ile Koordinasyon ve İdari Müdür Yardımcısı Ali İhsan Bektaş, bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundular.
Köprübaşı Arın Apartmanı 4. katta faaliyete geçecek olan Basın İlan Kurumu, Eskişehir ile birlikte 11. şubesini açacak. Genel Müdür Cillov, Basın İlan Kurumu şubesinin açılmasıyla Eskişehir basınına da kalite geleceğini söyledi.
Cillov, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile de görüştü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i de ziyaret eden Cillov, Eskişhir'de hareketli bir yerel basın olduğunu söyledi. Büyükerşen de N İlan Kurumu'nun Eskişehir'de şube açmasına memnun olduğunu belirterek, Eskişehir'deki yerel basının kalitesinin artacağına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.