Basın kurumundan "Onur Ödülleri"

Basın kurumundan "Onur Ödülleri"
Basın İlan kurumunun Eskişehir’de kurulması nedeniyle düzenlenen tanışma yemeği Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Gecede ayrıca Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düşünülen bir organizasyonla sürekli Basın kartı sahiplerine...

Basın İlan kurumunun Eskişehir'de kurulması nedeniyle düzenlenen tanışma yemeği Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Gecede ayrıca Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düşünülen bir organizasyonla sürekli Basın kartı sahiplerine "Eskişehir basını Onur Ödülleri" verildi.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Basın İlan kurumunun Eskişehir'de olduğunu, daha sonra kapatıldığını belirterek, "Aslında Basın İlan kurumu Eskişehir'de yeni oluşmuyor. Yeniden oluşturuluyor" dedi.
Erinç Basın İlan kurumunun Eskişehir'de açtığı şube ile Basın yayın organlarının daha kaliteli bir hale geleceğini, Basın çalışanları açısından da bu durumun iyi sonuçlar doğuracağını söyledi.
Ardından, aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de olduğu Sürekli Basın kartı sahipleri olan Pertev Ertün,Rıdvan Uysal, Hüsnü Arslan, Önder Baloğlu, Yılmaz Karaca, Orhan Çeliker, Suat Topateş, Gönül Öktem, Erdoğan Kahya, Bülent Özyazıcı, Coşkun Kartal, Orhan Ilgaz, Engin Bayrı, Üstün Ünügür, Oğuz Türkmen, Avni Gelendost, Mehmet Çil, Ali İhsan Sarıçoban ve Doğan Pinçe'ye "Eskişehir Basını Onur ödülleri" dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.