Başkan Kurt Çarşamba Pazarı’nı ziyaret etti

Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek ile birlikte Çarşamba Pazarı alanını gezen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşan Kazım Kurt, esnafa hayırlı işler diledi; vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan Kurt, “Pazarlar, halkın nabzının en net şekilde tutulduğu yerlerdir. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları yerinde dinlemek, çözüme birlikte ulaşmak için önemlidir” dedi.
Ziyaret kapsamında, ÇARPA’nın mevcut yerinden taşınması yönündeki planlar da gündeme geldi. Hem vatandaşlar hem de esnaf bu konuda görüşlerini paylaştı.
Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek de ÇARPA ziyaretinde yaptığı açıklamada, pazar esnafının sorunlarına gösterdiği ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımı için Başkan Kurt’a teşekkür etti.
Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler ve mevcut pazar alanındaki sorunlar nedeniyle Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, geçtiğimiz günlerde pazar esnafı ile bir toplantı gerçekleştirmişti. Odunpazarı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası, pazar esnafı, mahalle muhtarları, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve Mahalle Meclisleri katılmıştı.