Başkan Özkan Alp'ten ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu

Başkan Özkan Alp'ten ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu
Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği (BEY-DER) tarafından Cumhuriyetin 100. Yılına özel kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği (BEY-DER) Başkanı Muammer Öztay öncülüğünde Cumhuriyetin 100. Yılına özel kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi.

Kahvaltının ardından konuşan Muammer Öztay, “Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı münasebetiyle bir araya geldik. BEY-DER olarak birlik ve beraberliği ön planda tutuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi ön planda tutmak için aramızda üye olmayan arkadaşlarımızı da üye olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZALP’TEN ‘BİRLİK, BERABERLİK’ VURGUSU

Özkan Özalp ise etkinliğe katılımlarından dolayı üyelere ve basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Özalp, şunları söyledi:

“BEY-DER kurulduğu günden beri Muammer Bey birlik ve beraberlik vurgusu yapıyor. Ben de belediye başkanı olduğumdan beri, 15 yıldır birlik, beraberlik diyorum. Birlik olursak başarırız diyorum. BEY-DER bunu Eskişehir’e gösterdi. Biz Beylikovalılar ve belediye olarak birliğimizi bütün Eskişehir’e ve Türkiye’ye gösteriyoruz. 100. Yıla özel Beylikova’da da etkinlikler hazırlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında gelişen, güzelleşen Beylikova’da buluşmak üzere.”