BAŞKAN SAKALLI MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN SAKALLI MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, mahalle ve köy muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Şelale Park’ta düzenlenen iftar yemeğine Odunpazarı ve Tepebaşı İlçeleri sınırları içerisinde...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, mahalle ve köy muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Şelale Park'ta düzenlenen iftar yemeğine Odunpazarı ve Tepebaşı İlçeleri sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarları ile köy muhtarları katıldı.
MUHTARLARIMIZ BİZİM KARDEŞİMİZ, ARKADAŞIMIZ
Yemeğe katılan misafirleriyle tek tek ilgilenen Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, yaptığı konuşmasında muhtarların yaptıkları çalışmaların önemine vurgu yaptı. Konuşmasında; "Türkiye'deki 50 ilin nüfusundan daha büyük olan Odunpazarı İlçesi'nin mahalle ve köy muhtarlarıyla, kardeş ilçemiz Tepebaşı'nın mahalle ve köy muhtarlarıyla geleneksel hale gelen iftar yemeğimizde buluşmaktan mutluluk duyuyorum" diyen Başkan Sakallı; muhtarlarımız bizim gören gözlerimiz, işiten kulaklarımız, tutan ellerimiz. Onlar bir sorunun bir şikâyetin aktarıldığı ilk kişiler. Onlar sayesinde vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında daha hızlı çalışmalar yapıyoruz. Muhtarlarımız bizim kardeşimiz, arkadaşımız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.