Başkan Ünlüce vatandaşlarla bayramlaştı

Başkan Ünlüce vatandaşlarla bayramlaştı
Cumhuriyet’in ilanının 102’nci yılı, Eskişehir’de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Eskişehirliler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenlerde, Atatürk Bulvarı’nı doldurarak bayram sevincine ortak oldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sabah saatlerinde Valilikte gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Atatürk Bulvarı’ndaki resmi geçit töreninekatılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Rafet Dalkıran ve Başkan Ayşe Ünlüce, geçit töreni kapsamında özel araca binerek halkı selamladı.

Büyük bir kalabalığın takip ettiği kutlamalar sırasında, geçit töreni ve gösteriler izleyenlerden yoğun alkış aldı. Başkan Ünlüce, törenin ardından bulvarı dolduran vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini kırmadı. Vatandaşlar, Başkan Ünlüce ile hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

Cumhuriyet coşkusunu Eskişehirliler ile yaşamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Ünlüce, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Büyük Zaferimizin 102’nci yılı kutlu olsun. Bağımsızlık aşığı hemşehrilerimin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Cumhuriyet şehri Eskişehir’imizin ve tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”

Etiketler :