"BAYRAĞI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ"

"BAYRAĞI DAHA DA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ"
Prof. Dr. Davut AYDIN, göreve başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada; "öğrenci ve akademisyen olarak mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum üniversitemizde, bundan sonra yönetici olarak hizmet verecek olmanın onuru ve heyecanını...

Prof. Dr. Davut AYDIN, göreve başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada; "öğrenci ve akademisyen olarak mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum üniversitemizde, bundan sonra yönetici olarak hizmet verecek olmanın onuru ve heyecanını yaşamaktayım" dedi. Anadolu Üniversitesi'nin sadece bölgenin değil, ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek güçte olduğunu belirten Aydın, bu gücün doğru yönetilmesinde tüm ekibiyle beraber her türlü gayreti göstereceklerini belirtti. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı daha yukarılara taşımak için hazırlıklarının tam olduğunu belirten Aydın; görevi devraldığı Prof. Dr. Fevzi Sürmeli ve ekibine de yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, geçmişte bu anlayışla kuruma hizmet eden herkese minnettar olduklarını belirtti. Anadolu Üniversitesi'nin bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti anayasasına, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bir düşünce anlayışı içerisinde yoluna devam edeceğini belirten Aydın, "yeni dönemin üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Anadolu Üniversitesi'nin yönetiminde Rektör Prof. Dr. Davut AYDIN ile birlikte görev yapacak rektör yardımcıları ve görevleri ise şöyle; Prof. Dr. Meryem Akoğlan Kozak eğitim-öğretim'den, Prof. Dr. Hasan Mandal araştırma'dan, Prof. Dr. Naci Gündoğan mali işler'den ve Prof. Dr. Nüvit Oktay ise uzaktan eğitim'den sorumlu olacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.