Bayram acıya dönmesin

Bayram acıya dönmesin
Geçtiğimiz Ramazan bayramında yaşadığımız acıların bir benzerinin yaşanmaması için vatandaşa seslenen yetkililer; "Bayramda kurallara uyun, yeni acılar yaşamayalım" diyorlar.Geçtiğimiz Ramazan bayramında şehir dâhilinde...

Geçtiğimiz Ramazan bayramında yaşadığımız acıların bir benzerinin yaşanmaması için vatandaşa seslenen yetkililer; "Bayramda kurallara uyun, yeni acılar yaşamayalım" diyorlar.
Geçtiğimiz Ramazan bayramında şehir dâhilinde meydana gelen kazalarda 2 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığına dikkat çeken yetkililer "Bu bayram tadımız bozulmasın" diyorlar.
Valilik tarafından alınan bir dizi güvenlik tedbirlerini bayram boyunca yoğun şekilde uygulayacak olan ekipler 'Denetimlere gerek kalmadan, kurallar uyulsun, kimsenin canı yanmasın, kime üzülmesin. Tüm vatandaşlarımız sağ salim evlerine ulaşsın" diyorlar.
DENETİMLER YOĞUN OLACAK
Bunun içinde yoğun bir çalışma temposu içerisine girecek olan trafik ekipleri, bayram boyunca kentin giriş ve çıkışlarını sıkı kontrol altında tutacak.
Şehrin ortasından geçen çevreyolunda ise hız denetimleri yapacak olan trafik müdürlüğü ekipleri, aynı denetimleri şehir merkezinde de uygulayacak.
Alkollü araç kullanımına izin vermeyecek olan ekipler, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde hız limitlerini aşan sürücülere de fırsat vermeyecek.
Trafik kazalarının yol açtığı yeni acıların yaşanmaması için vatandaşa da görev düştüğünü belirten trafik müdürlüğü yetkileri herkesin üzerine düşeni yapmasını ve kurallara tam olarak uymasını istiyor.
ASAYİŞ OLAYLARI ARTMASIN!
Asayiş olayları ile ilgili olarakta güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde tutacak olan güvenlik güçleri, bayramın bayram tadında geçmesi için geceli gündüzlü mesai yapacak.
Geçmiş yıllarda yaşanan üzücü olayların yaşanmamasını dileyen güvenlik güçleri, olası bıçaklama, kavga ve hırsızlık olayları gibi asayiş konularının yaşanmamasını diliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.