Beylikova'ya OSB için girişimler başladı

Beylikova’ya OSB için girişimler başladı
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, Beylikova Besi Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) kurulması için gayret ettiklerini söyledi. Mercan, Eskişehir’in Beylikova ilçesi Belediye Lokali’nde...

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, Beylikova Besi Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) kurulması için gayret ettiklerini söyledi. Mercan, Eskişehir'in Beylikova ilçesi Belediye Lokali'nde düzenlenen ''AK Parti Beylikova İlçe Danışma Meclisi'' toplantısında yaptığı konuşmada, ilçe Belediye Başkanı Özkan Alp ile sürekli görüştüklerini kaydetti.
Başkan Alp ile ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Mercan, şöyle konuştu:
''Beylikova'nın Ankara'da gözü kulağı olmaya çalışıyoruz. Beylikova için en önemli yatırım Besi OSB'dir. Bunun için gayret ediyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca DSİ tarafından yapımına devam edilen Beylikova Sulama Göleti tamamlanmak üzere. Söz konusu tesisin hizmete girmesiyle 23 bin dönüm arazi sulanacak. Tesisin bu yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.''
Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp de faaliyetini durduran Güven Süt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Tarım Kredi Kooperatifleri Ticaret ve Sanayi AŞ'ye satıldığını belirterek, kooperatifin ilçede yeni yatırımlar yapacağını bildirdi. İlçede yapımı devam eden spor salonu ve Anadolu Öğretmen Lisesi'nin tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Alp, ''Beylikova Besi OSB ihale safhasında. Vatandaşa yeni içme suyu kaynakları kazandırdık. Belediyeye yedi hizmet aracı, bir ambulans ve cenaze yıkama aracı aldık'' dedi.
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca, 2011 seçimlerinde hedeflerinin yüzde 50 oya ulaşmak olduğunu söyledi. Koca, Beylikova ilçesinde düzenlenen ve çok sayıda partilinin katıldığı ''AK Parti Danışma Meclisi Toplantısında'' yaptığı konuşmada, eski Maliye Bankı Kemal Unakıtan, il ve ilçe teşkilatları ile milletvekilleriyle birlikte Beylikova ilçesine çok büyük çalışmalar yapıldığını kaydetti. Teşkilat çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Koca, ''2011 seçimlerinde hedefimiz yüzde 50 oya ulaşmaktır. İlimizde partimizin koymuş olduğu bu hedefin tutturulması için gereken çalışmaları aralıksız devam ettiriyoruz'' dedi.
AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen AK Parti Beylikova İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, Koca'nın yanı sıra TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Kalın, İl Teşkilatından, Vahap Ata, Süleyman Reyhan, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Bakal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe teşkilatı katıldı.
Toplantıya, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca, AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Hasan Doğru, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.