"Bir tek kadın üyeyi aralarında barındıramadılar"

“Bir tek kadın üyeyi aralarında barındıramadılar”
Dün yapılan İl Genel Meclisi toplantısına katılan Bedriye Yönlüer, bağımsız kalacağını ve doğru bildiği şeye oy vereceğini söyledi.Grup kararına uymadığı gerekçesiyle AKP Genel Merkezi tarafından partiden süresiz olarak...

Dün yapılan İl Genel Meclisi toplantısına katılan Bedriye Yönlüer, bağımsız kalacağını ve doğru bildiği şeye oy vereceğini söyledi.
Grup kararına uymadığı gerekçesiyle AKP Genel Merkezi tarafından partiden süresiz olarak ihraç edilen Bedriye Yönlüer eski partisine yönelik çeşitli eleştirilerde bulundu. Şu an için beklediğini, herhangi bir partiye girmeyi düşünmediğini söyleyen Yönlüer, "bağımsız olarak çalışmalarımı sürdüreceğim. Ben hiçbir zaman kendi çıkarlarımı değil, şehrin ve halkın çıkarlarını korumak için çaba harcadım. Benim nasıl hizmetler yaptığımı da herkes biliyor" dedi.
AKP'den ihraç edildiğine yönelik resmi tebligatı aldığını söyleyen Yönlüer, ihraç gerekçesi olarak, Vilayet Fidanlığı'nın Odunpazarı Belediyesi'ne devri ile ilgili olarak alınan grup kararına uymamasının gösterildiğini anlatan Yönlüer sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu partinin kuruluş aşamasında var gücüyle çalışan insanların tümü birer birer tasfiye ediliyor. Bu partiden ve yönetimden Osman Yüksel'i bile uzaklaştırdılar. Ben partinin il genrel meclisi üyeleri içindeki tek kadındım. Beni barındırmadılar. Benimle birlikte İlhan Arslan 3 ay uzaklaştırma aldı. Ancak, aynı olaya karışan Erdoğan Ercan'ın adı bile geçmiyor. Acaba kendisi Murat Mercan'a yakın olduğu için mi kollanıyor? Belki de bayan olmam ve Harun Çetintürk'le iyi geçinmemem nedeniyle ihraç edilmişimdir. Bana kesinlikle haksızlık yapıldı. Bu partinin kuruluşundan beri canla başla çalıştım ve sonunda ihraç edildim.
Ben ne kendim ne de başkalarının çıkarı için çalıştım, ben Recep Tayip Erdoğan için çalıştım. Bundan sonra da çalışmalarımı Eskişehir ve ihtiyacı olanlar için sürdüreceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.