Birilerinin ölmesi mi lazım?

Birilerinin ölmesi mi lazım?
Küçük kız çocuğunun açık bırakılan logar çukuruna düşerek ölmesi ile sonuçlanan acı olaydan ders alınmadı.İstanbul’da meydana elen Dilara Dumrul isimli çocuğun ölümü ile sonuçlanan olay gözleri açık bırakılan logar...

Küçük kız çocuğunun açık bırakılan logar çukuruna düşerek ölmesi ile sonuçlanan acı olaydan ders alınmadı.
İstanbul'da meydana elen Dilara Dumrul isimli çocuğun ölümü ile sonuçlanan olay gözleri açık bırakılan logar ve çukurlara çevirdi.
Tüm ülke gündemine düşen ve sorumluların görevden alınmalarına neden olan acı olay Eskişehir'de de hafızalardan silinmedi.
Gazetemize ihbar yağdıran yüzlerce vatandaş İstanbul'da yaşanan olayı hatırlatarak Eskişehir'deki üzerleri açık logar v çukurları gündeme getirdi.
Gelen ihbarları değerlendiren gazeteniz İstikbal Şeker Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi altınevler mekii ile Savtekin Caddesindeki logar ve çukurların açık olduğunu gözler önüne serdi.
Yetkililerin ilgisizliği yüzünden üzerleri her nedense kapatılmayan logar ve çukurlar Eskişehirlilerin tepkilerine neden oldu.
Üzerleri açık olan logarları ilgili makamlara bildirdikleri halde, olumlu bir gelişme ile karşılaşamadıklarını ifade eden vatandaşlar "Hep ihmal yüzünden acı çekiyoruz. İstanbul'da küçük Dilara'nın logar çukuruna düşmesiyle sonuçlanan acı olaydan hiç ders alınmadı mı? Yoksa aynı olayın Eskişehir'de de yaşanması bekleniyor. Böyle idarecilik böyle sorumsuzluk olmaz olsun.
Küçük Dilara'nın korkunç ölümü yüreklerimizi sızlattı. Eskişehir'de de birçok yerde üzerleri açık logarlar ile çukurlar bulunuyor. Bunların kapatılmasından sorumlu olan kurum veya kişilerden de hiç bir ses çıkmıyor.
Defalarca ilgili belediyeye bildirdik. Ama her nedense kimse ilgilenmedi. Demek ki insan canına bu kadar önem veriliyor. Olmaz, olsun böyle sorumsuzluk diye dert yandılar.
Açık logarları Büyükşehir Belediyesine bildirdikleri halde, hiç bir cevap alamayan vatandaşlar iş başa düşünce tahta ve taşlarla logarları kapatmaya başladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.