"Bize haksızlık etmesinler"

“Bize haksızlık etmesinler”
AKP Eskişehir Milletvekili Murat Mercan dün düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada vatandaşın AKP’den memnun olduğunu iddi atti. Seçimlerde her iki oydan birisinin AKP’ye geleceğini iddia eden Mercan; "Eskiden çay simit hesabı...

AKP Eskişehir Milletvekili Murat Mercan dün düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada vatandaşın AKP'den memnun olduğunu iddi atti. Seçimlerde her iki oydan birisinin AKP'ye geleceğini iddia eden Mercan; "Eskiden çay simit hesabı yapılırdı, şimdi çorba kaynamaya başladı" yorumunu yaptı.
Eskişehir'e de AKP döneminde önemli katkılar sağlandığını belirten Mercan; "OSB'de iki kat yatırım gerçekleşti. İstihdam arttı. Mekece yolunda çalışmalar başladı. Hızlı tren dememe seferleri sürüyor. Geçitlerin yer altına alınması için ihale 45 gün sonra. Çevre yolu da üç şeride çıkıyor" dedi. Kültür merkezini yapamadıklarını itiraf eden ancak havaalanı sorununun faturasının kendilerine kesilmemesi gerektiğini belirten Mercan, Eskişehir'de neden görülmediğinin de açıklamasını yaptı. Mercan; "Eskişehir'e gelemedim. Ama Avrupa'da da birilerinin bu işi yapması lazımdı. Hatta kayınpederimin cenazesine bile gelemedim" dedi.
Mercan son olarak Maliye Bakanı Unakıtan'ın Eskişehir'den aday olmasının büyük bir şans olduğunu da vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.