Bölgesel muhtarlar toplandı

Bölgesel muhtarlar toplandı
Yörükkaracaören Mahallesinin ev sahipliğinde düzenlenen Bölgesel muhtarlar toplantısına İmişehir, Türkmentokat, Sevinç, Ağapınar, Kalkanlı, Sultandere, Kanlıpınar, Karahöyük, Yassıhöyük, Harmandalı, Karatepe ve Karaçay...

Yörükkaracaören Mahallesinin ev sahipliğinde düzenlenen Bölgesel muhtarlar toplantısına İmişehir, Türkmentokat, Sevinç, Ağapınar, Kalkanlı, Sultandere, Kanlıpınar, Karahöyük, Yassıhöyük, Harmandalı, Karatepe ve Karaçay Mahallelerinin Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıya Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un yanı sıra Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.
Toplantıda yaptığı konuşmada Odunpazarı Belediyesi'nin kırsal mahallelerde yaşanan sorunları tespit ettiğini ve eksiklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu kaydeden Başkan Kurt, köylerin tüm eksiklerini tamamlamak istediklerini kaydetti.
Odunpazarı Belediyesinin hizmet kabiliyetinin yeni dönemde arttığına dikkat çeken Başkan Kurt, güçlenen araç filosu ile kırsalda tüm hizmetleri Odunpazarı Belediyesinin kendi imkanları ile sağlayacak güce kavuştuğunu belirtti.
Sosyal Demokrat yönetim anlayışı gereği hizmet eşitliği ve devamlılığına verdikleri önemi altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, bölgesel muhtarlar toplantısının devam edeceğini kaydetti.
Kırsalda başlayan hizmet seferberliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar ise Başkan Kurt'a teşekkür ederek, istek ve beklentilerini anlattılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.